Ferestre PVC

SC „ABC-Prim” SRL vă propune geamuri, uşi şi vitralii termopan din profil DECCO (http://decco.pl/), care:
- păstrează căldura iarna şi răcoarea vara,
- izolează zgomotele,
- reduce pătrunderea prafului în spaţii,
- protejează contra pătrunderii umezelii şi a vântului,
- asigură efracţia.

La configurarea unui geam termopan se ia în calcul: profilul, accesoriile, sticla, şi culoarea. Profilul conferă construcţiei rezistenţă, durabilitate şi confort în exploatare, accesoriile asigură longevitatea termenului de exploatare. Numărul de foi de sticlă utilizat pentru producerea geamului este direct proporţional cu coeficientul de izolare termică a locuinţei. Culoarea este importantă, or, ea face ca fereastra să se armonizeze cu arhitectura clădirii sau cu designul interior.

Oferta SC „ABC-Prim” SRL:
- Profil DECCO: cu 4 sau 6 camere; cu muchii drepte sau uşor rotunjite; cu armătură rectangulară din oţel zincat cu grosimi cuprinse între 1,2 mm şi 3 mm; cu rame înguste sau late.

- Accesorii: sisteme de deschidere în mai multe moduri (vertical şi orizontal, folosind acelaşi dispozitiv), mânere clasice, cu blocator, mecanisme anti-efracţie şi microventilaţie.

- Sticlă: LowE; reflectivă; antiefracţie; foi de sticlă clară; colorată în masă; decorativă.

Culoare: circa 50 de variaţii cromatice – folieri în culori, în imitaţii de lemn sau folieri metalice termorefractare; pe ambele feţe, numai în exterior sau numai în interior. Cu siguranţă veţi găsi nuanţa potrivită ce se va asorta cu exteriorul şi interiorul locuinţei.

Servicii SC „ABC-Prim” SRL:
- Ofertare,
- Măsurarea geamurilor şi uşilor,
- Montarea geamurilor şi uşilor,
- Diagnosticare geamurilor şi uşilor,
- Transportare geamurilor şi uşilor,
- Instalarea Plaselor Anti Insecte,
- Montarea mânerelor Anti Efractie,
- Montarea mânerelor cu blocator,
- Instalarea mecanismelor Microventilaţie.

Specialiştii noştri calificaţi au experienţă de comunicare profesionala atât cu firme de construcţii, cit si cu clienţi particulari.

Geamuri termopan

Date de contact: