Accesorii

Feronerie securizată-antifurt

Din păcate, numărul jafurilor din locuinţe, cauzate de spargerea cercevelei, este în creştere în ultima perioadă de timp. Pentru a evita asemenea neplăceri şi a restabili securitatea locuinţei, noi venim in ajutorul Dvs. cu feronerie antiefracţie. Sistemele antifurt sunt prevăzute cu blocatori perimetrali speciali care împiedică deschiderea ferestrelor sau uşilor chiar daca acestea sunt forţate repetat. Ele au un grad ridicat de securizare şi exclud pătrunderea infractorilor în locuinţe.

Mâner din aluminiu cu blocator

Mânerele din aluminiu cu blocator se instalează pe geamuri sau pe uşi în scopul excluderii posibilităţii de acţionare: închidere sau deschidere a acestora. Ele asigură un grad sporit de securitate, or, limitează manevrarea involuntară, spontană sau nedorită a uşilor şi geamurilor.
Unul din avantajele mânerelor cu blocator este şi faptul că ele nu permit accesul copiilor minori sau a animalelor de companie la acţionarea geamurilor şi uşilor, îndeosebi, dacă locuinţa Dvs. este situată la înălţime.

Plasele contra insectelor

Plasele anti insecte sunt confecţionate din fibre de sticlă rezistentă, iar rama – din aluminiu vopsit in câmp electrostatic. Avantajele plaselor anti insecte:
- sunt rezistente la umiditate şi la variaţii de temperatură,
- nu se deformează şi nu se decolorează,
- pot fi uşor demontate şi instalate la loc,
- necesită întreţinere minimală şi simplă.

Noi vă propunem două tipuri de plase:
- Plasa pe cleme se instalează pe partea exterioară a geamului, este echipată cu mâner special care, în caz de necesitate, permit scoaterea ramei de la fereastră.
- Plasa cu balamale poate fi instalată atât în exteriorul clădirii (pe geamul prin care, de obicei, se pun la uscat rufele), cât şi în exteriorul ei (pe uşa sau geamurile care dau în balcon). Graţie sistemului de instalare (cu balamale proprii), acest tip de plasă funcţionează ca şi geamurile sau uşile, oferindu-vă posibilitatea de a le deschide şi închide ori de câte ori este nevoie.